Cautare

4675 de rezultate pentru "accident rutier danila 22 12 2009" (2.97 secunde)
„Am crezut si credem cu tarie ca valorile, excelenta, trebuie recunoscute, apreciate si incurajate, inclusiv ca putere de exemplu pentru toti cei din jur, indiferent de domeniul in care actioneaza si se manifesta“, a declarat cu ocazia decernarii acestor premii Nicolae Danila, presedintele executiv al BCR.
Daca saptamana trecuta, presedintele Bancii Comerciale Romane, Nicolae Danila, spunea ca la sfarsitul anului euro va fi egal cu 3,4 lei, ieri, Florin Catu, economistul-sef al ING Bank Romania, a declarat ca anticipeaza pentru exact acelasi moment o valoare a monedei unice europene de 3,45 lei.
"Scopul nostru este de a ne asigura ca angajatii nostri impartasesc succesul acestui business si de aceea ii incurajam sa detina actiuni in cadrul bancii", au subliniat Andreas Treichl, oficial al Erste Bank, si Nicolae Danila, presedinte executiv al BCR, intr-o declaratie comuna transmisa de Ionut Stanimir, reprezentat al Directiei de Comunicare Erste.
Nu, te apuci de altceva”, ne-a declarat Gigi Danila, producator din Matca. Lipsa concurentei va avea ca efect o scumpire semnificativa a legumelor si fructelor, primele semne fiind vizibile deja in pietele din Galati.
La discutii au mai participat prim-vicepresedintele ARB, Nicolae Danila, si directorul general al Biroului de Credit, Serban Epure.
Presedintele BCR, Nicolae Danila, sustine ca va exista o separare intre creditul ipotecar de masa, pentru clientii cu venituri mici si medii, si imprumuturile pentru locuinte mai scumpe.
Saramet a spus ca o solutie ar fi modificarea sistemului actual de garantii.La rândul sau, Nicolae Danila, presedintele BCR, estimeaza ca suma pe care bancile o vor aloca pentru cofinantarea proiectelor se poate ridica la aproximativ cinci miliarde de euro pâna în anul 2013.
Saramet a spus ca o solutie ar fi modificarea sistemului actual de garantii.La rândul sau, Nicolae Danila, presedintele BCR, estimeaza ca suma pe care bancile o vor aloca pentru cofinantarea proiectelor se poate ridica la aproximativ cinci miliarde de euro pâna în anul 2013.
"Este mai mult decat o schimbare de litere si culori..(...) Am dorit ca mai intai sa transformam intregul sistem de functionare, in ansamlul sau, astfel incat clientii sa simta imbunatatirile la nivelul produselor si serviciilor, precum si atentia sporita, la standarde europene, cu care sunt tratati", a declarat, intr-un comunicat, pretedintele executiv al BCR, Nicolae Danila.
Am dorit ca mai intai sa imbunatatim intregul sistem de functionare in ansamblul sau, astfel incat clientii sa simta imbunatatirile la nivelul produselor si serviciilor precum si atentia sporita cu care sunt tratati", a declarat Nicolae Danila, presedintele executiv al BCR.
Am dorit ca mai întâi sa transformam întregul sistem de functionare în ansamblul sau, astfel încât clientii sa simta îmbunatatirea la nivelul produselor si serviciilor, precum si atentia sporita, la standardele europene cu care sunt tratati“- declara Nicolae Danila, presedintele executiv al BCR.
In cursul zilei de astazi viceamiralul Karaiskos va fi primit la Comandamentul Flotei din Constanta de catre seful Statului Major al Fortelor Navale Romane, contraamiral de flotila Dorin Danila.
La festivitate au fost prezenti contraamiralii de flotila Dorin Danila, seful Statului Major al Fortelor Navale Romane si Mircea Rusmanica, comandantul Flotei, Valentin Serbanescu, directorul general al Autoritatii Navale Romane, Ionel Tutunaru, comisar sef in cadrul Directiei Generale a Politiei de Frontiera, comandorul Dan Haulica, comandantul si rectorul Academiei Navale, comandorul Marian Bardan, comandantul Scolii de Maistri a Fortelor Navale, veterani ai Marinei Romane, studentii si elevii absolventi alaturi de rudele si de prietenii lor.
La o deschidere de 50 de metri, pretul de vanzare este de 12 euro/mp, negociabil", a afirmat, la randul sau, Alexandru Danila, alt calafetean care si-a scos la mezat terenul.
Pentru membri simpli in CA au fost avizati favorabil Nicolae Danila (sustinut de PSD), Marin Dinu (PSD), Napoleon Pop (PNL), Virgiliu Stoenescu (PDL) si Agnes Nagy (UDMR).
Rezultate notabile au mai obtinut Robert Danila (-55 kilograme, juniori) - locul 5, Daniel Deaconu (-70 kg, seniori) - locul 6, Marius Badescu (-65 kg, seniori) - locul 7 si Dragos Ionut Matei (-75 kg, seniori) - locul 7.
Norris Mageanu, fostul iubit al Corinei Danila si presedinte al Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, a dat share anuntului despre ultimul drum al lui Dan Margescu.
Rangul suprem de hatman al cazacilor il vor mai detine dintre romanii transnistrieni Ion Grigore Loboda, Tihon Baibuza, Samoila Chisca, Ion Sarcu, Opara, Trofim Volosanin (Romanul), Ion Sarpila, Timotei Sgura, Dumitru Hunu si eroul legendar al cazacilor in lupta pentru independenta Ucrainei, Danila Apostol.
Marius Drogeanu / Gheorghe Danila - Slater: Eugen Racoti xxx Horatiu Malaele: Intr-o lume nimicita de conflicte religioase, interetnice, interumane, inter-nu-mai-stiu-cum, intr-o lume macelarita de prostie si incultura, singura solutie pamantean-tamaduitoare ar fi lumina Spiritului.
Slatina Duminica 12 noiembrie orele 19.00, la Centrul Cultural Eugen Ionescu: ... Bucuresti, TVR 2 Vineri 17 noiembrie, SERGIU CIOIU este invitat al emisiunii Ieri, Azi, Maine, prezentat de Corina Danila
google-analytics.com